Servisné služby - We Connect

Vaše digitálne služby v každodennom živote.

Zostaňte v spojení. So službami a produktmi s We Connect.

Je jedno, čo príde – We Connect vás bez stresu dovedie do cieľa. Inteligentné online služby vám budú pomáhať v každodennom živote – aj keď nebudete práve sedieť vo vozidle. Pretože vďaka nainštalovanej eSIM karte bude váš Volkswagen od začiatku online. A prostredníctvom aplikácie We Connect bude s vami stále v spojení. Plánujete služobnú cestu alebo výlet s rodinou? S tým správnym produktom na každú príležitosť sa budete môcť sústrediť na to najdôležitejšie.

 

Objavte ponuku konektivity – čo všetko získate s We Connect?

 

NAVIGÁCIA – váš Volkswagen vás bude v reálnom čase varovať pred kolónami, nehodami alebo staveniskami. A predvídavo upraví vašu trasu.

KOMFORT – personalizujte si svoj Volkswagen. Nechajte si poslať kľúče, ovládajte nezávislé kúrenie a iné praktické funkcie vozidla pohodlne prostredníctvom aplikácie We Connect.

ZÁBAVA – počúvajte živé vysielania a podcasty prostredníctvom internetového rádia. Streamujte svoju obľúbenú hudbu.

BEZPEČNOSŤ – môžete sa spoľahnúť na automatickú pomoc a osobnú starostlivosť. Tlačidlami môžete navigovať poruchovú službu na miesto, kde sa nachádzate.

VOZIDLO STÁLE POD KONTROLOU – skontrolujte dvere a svetlá vo vašom Volkswagene prostredníctvom smartfónu. Nechajte si ukázať, kde stojí vaše vozidlo. Optimalizujte svoj spôsob jazdy.

VŠETKY SLUŽBY – za jednu registráciu získate množstvo výhod. So službami We Connect ich budete mať hneď celý rad. Zistite, ktoré služby sa najviac hodia k vášmu každodennému životu a aké podmienky musia byť splnené. Tu nájdete ich prehľad.

 

Objavte We Connect

 

Aktivujte a používajte We Connect

Zobraziť postup aktivácie

→ Obráťte sa na našich predajcov, radi vám s aktiváciou pomôžu ↓

 

Poradí vám
Ing. Michal Drabiščák
Predajca Volkswagen
Kontakt: +421 918 341 362
Ing. Lukáš Dudra
Predajca Volkswagen
Kontakt: +421 918 341 363
Tomáš Jenča
Predajca Volkswagen
Kontakt: +421 918 341 361
error: Obsah je schráneny!